Galéria

  • k1
  • k4
  • k3
  • k2
  • k5
  • k6

Naptár

 ◄◄ 
 ◄ 
 ►► 
 ► 
július 2024
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

II. Székesfehérvári Utazás és Szabadidő kiállítás (9)

Április 12-e és április 13-a között rendezik meg a Hiemer-ház báltermében a II. Székesfehérvári Utazási és Szabadidő Kiállítást. A rendezvényen a fehérvári utazási irodák hazai és külföldi kínálatával, a Tourinform Székesfehérvár rendkívül gazdag programajánlatával, valamint a régió kiemelkedő turisztikai látnivalóival ismerkedhetnek a kiállítás látogatói. A kiállítás megtekintése ingyenes, sőt, a bálteremben minden látogató ŐsFehérvár városkártyát és tombolát kap ajándékba.

 A Hiemer-ház báltermében bel- és külföldi turisztikai ajánlatokkal, régiós és országos látnivalókkal, szálláshelyekkel, szórakozási lehetőségekkel ismerkedhetnek az érdeklődők április 12-én és április 13-án 10 és 17 óra között. Az utazási irodák pedig egyre bővülő hazai és belföldi programjaikkal és a rendezvényre időzített előfoglalási kedvezményeikkel várják a kiállítás látogatóit. A rendezvény ezúttal is nemzetközi lesz. Tavaly a felvidéki Búcs vett részt a kiállításon, nagy sikert aratva a Viseletes Babák Háza kollekciójával. Posch Ede, a kiállítást szervező Lénia Kft. ügyvezetője elmondta, hogy most a Délvidékről érkező Tóthfalut hívták meg a kiállításra. A Szabadkától mintegy 20 kilométerre délre található, színmagyar lakosságú település a vajdasági falusi turizmus egyik bástyája, a délvidéki túrák fontos bázisa. Posch Ede elmondta, hogy a kiállításon idén is részt vesz Magyarország piacvezető kulturális körutazás szervező utazási irodája, a Fehérvár Travel.

A kiállítást kézműves termékek vására és bemutatója, valamint szabadidős sportfelszerelések, sporteszközök kínálata gazdagítja. Schultz György elmondta, hogy a kiállításon bemutatkozik ezúttal a Jancsárkert, a fehérvári biopiac, amely most a turisztikai piacra is kilép: előzetes bejelentkezéssel az érdeklődők bepillantást nyerhetnek többek között a dégi és sárszentmihályi sajtkészítő műhelyek titkaiba is. A kiállítás megtekintése ingyenes, sőt, a bálteremben minden látogató ŐsFehérvár városkártyát és tombolát kap ajándékba a rendező Lénia Kft. standján.

Elérhetőségeink

8000 Székesfehérvár,
Jókai u. 1-3., Oskola u. 2-4.
(bejárat az Oskola utcából,
a templommal szemben)    
Telefon: 06 22-511-322
E-mail:info@hiemerhaz.hu
virag.zsuzsanna@proalbaregia.hu

uszt logok